Törlés
A törlésnek 4 szintje van. Az
csak a kijelzőt törli; minden memória megmarad. A
és a
az ideiglenes memóriákat, az utolsó eredményt és a statisztikai adatokat is törli, de az M memóriát megtartja. A
és a
egy menüt nyit meg: nyomja meg a
, majd újra a
gombot az összes memória törléséhez, az M-et is beleértve. Vagy nyomja meg a
, a
, majd az
és a
gombot, hogy a számológépet visszaállítsa a gyári beállításokra. Ugyanezt teszi az előlapon lévő reset kapcsoló is, amelyet golyóstollal kell megnyomni, hegyes tárggyal soha.